Arrangement | warme winterwandeling

De mooie oude binnenstad van Harderwijk nodigt uit tot een rondleiding. Wist je dat de binnenstad van Harderwijk meer dan 100 monumenten telt? De stad is dan ook al bijna 800 jaar oud. Dit arrangement begint in het centrum van Harderwijk, bij ons in het Stadsmuseum. Na een heerlijke warme chocomelk en iets lekkers vertelt de gids over de boeiende geschiedenis van Harderwijk aan de hand van de exposities, schilderijen en objecten in het Stadsmuseum. Daarna wandel je met de gids de stad in.

Stichting Rondeel verzorgt cultuurhistorische rondleidingen voor grote en kleine groepen. De gidsen nemen je mee naar de mooiste plekjes in de stad. Zij openen deuren die voor anderen gesloten blijven. De wandeling eindigt op één van de mooiste pleinen van Nederland, bij Bistro Vischmarkt 49. Binnen wordt u gastvrij ontvangen met een traditionele glühwein. Kies voor een lekkere erwtensoep met roggebrood en katenspek of een heerlijke stamppot met worst.

Dit arrangement kan in de maanden december, januari en februari van woensdag t/m zondag vanaf 4 personen geboekt worden en de tijdstippen zijn in overleg te bepalen.

 

Programma

• aankomst Stadsmuseum, ontvangst met warme chocomelk en een plakje Zeebeer
• bezichtiging Stadsmuseum onder leiding van een gids van Stichting Rondeel
• Stadswandeling onder leiding van een gids van Stichting Rondeel
• Ontvangst met een traditionele glühwein, kies voor een lekkere erwtensoep met roggebrood en katenspek of een heerlijke stamppot met worst bij Bistro Vischmarkt 49.

Kosten: € 25,00 p.p. Deelnemers in bezit van de Museumkaart betalen € 19,00 p.p.

• Bezoek aan het Marius van Dokkum Museum.

Kosten: € 31,00 p.p. Deelnemers in bezit van de Museumkaart betalen € 19,00 p.p.

 

Reserveren

Stuur een e-mail naar Karolien Keus, k.keus@stadsmuseum-harderwijk.nl of bel 0341 414 468.