Selecteer een pagina

Overzicht

Trouwen in het Stadsmuseum

Trouwen in Harderwijk? Dat doe je in het hart van de stad, in ons statige herenhuis in Lodewijk XVI-stijl, waarvan een deel van de zijvleugel vermoedelijk uit de middeleeuwen dateert. Ons oude pand ademt nog altijd de romantische sfeer van een ver verleden.

 

Bruiloft, borrel of receptie

In de mooiste ruimte, de Tuinkamer, wordt de sfeer bepaald door de unieke gipsen wanddecoratie. Een prachtige achtergrond voor de mooiste dag van uw leven! In de Smeepoortzaal bepaalt de mooie lichtinval de sfeer. Een prachtige achtergrond voor de mooiste dag van uw leven! In het Cultuurcafé of in de romantische binnentuin kan de receptie of het aansnijden van de bruidstaart worden georganiseerd. Ook is mogelijk om trouwfoto’s te maken in het Stadsmuseum. En heeft u er wel eens aan gedacht om in de avond te trouwen en uw receptie te organiseren in de museumzalen? Het kan allemaal!


Capaciteit

Het Stadsmuseum biedt trouwruimte aan maximaal 50 personen; de Tuinkamer is geschikt voor maximaal 20 personen en de Smeepoortzaal is geschikt voor maximaal 50 personen. Parkeren kan op het Kloosterplein, in de parkeergarage Houtwal of op het Westeinde, op 5 minuten lopen van het Stadsmuseum.

 

Tarieven
Tuinkamer

(maximaal 20 personen)

Smeepoortzaal

(maximaal 50 personen

dinsdag t/m vrijdag 10.30 – 15.30 uur €  275 €  350
zaterdag 10.30 – 15.30 uur €  550 €  650
zon- en feestdagen 12.00 – 15.30 uur €  700 €  900
buiten de genoemde uren €  700 €  900

 

Nadere informatie

Bezichtiging is altijd mogelijk tijdens de openingstijden van het Stadsmuseum. Als u vragen heeft kunt u mailen naar info@stadsmuseum-harderwijk.nl of bellen met 0341-414468. Zie voor algemene informatie over trouwen in Harderwijk de website van de Gemeente Harderwijk.

Tijdens reguliere openingstijden van het Stadsmuseum maken de museumbezoekers ook gebruik van het Cultuurcafé en de toiletten.