Stadsmuseum Harderwijk zoekt jong verliefd koppel als model voor een bronzen beeld

Woon je in Harderwijk of Hierden, ben je smoorverliefd en wil je samen met je grote liefde vereeuwigd worden in brons? Meld je dan aan bij het Stadsmuseum Harderwijk. Wie weet staan jullie samen binnenkort als beeld in de binnenstad van Harderwijk.

Het Stadsmuseum staat aan de vooravond van een grote verbouwing. In 2021 opent het museum met een geheel anders ingerichte Stadsgeschiedenis. We gaan het verhaal van Harderwijk op een verrassende en aansprekende manier tonen en vertellen: herkenbaar, persoonlijk én tastbaar.

Aan de hand van historische personages zal het verleden van Harderwijk tot leven komen, ín het museum én daarbuiten. Eén van de personages is een jonge vissersvrouw die smoorverliefd is op haar visser. We zoeken hiervoor een jong, verliefd koppel dat model wil staan voor beeldhouwer Natasja Bennink (www.natasjabennink.nl). Het beeld dat zij gaat maken laat verleden en heden samensmelten. Jonge Harderwijkers van toen krijgen letterlijk het gezicht van jonge Harderwijkers van nu.

Voel jij je aangesproken? Kom je uit Harderwijk of Hierden? En zijn jullie maximaal 23 jaar oud?
Stuur ons dan een e-mail waarin je aangeeft waarom wij voor jullie zouden moeten kiezen. En doe er een foto van jullie samen bij.

E-mail: info@stadsmuseum-harderwijk.nl