Selecteer een pagina

Stadsmuseum Harderwijk
Donkerstraat 4
3841 CC HARDERWIJK
Telefoon: 0341-414468
E-mail: info@stadsmuseum-harderwijk.nl

Adres & Route

Stadsmuseum Harderwijk – Donkerstraat 4 – Harderwijk

Het Stadsmuseum ligt midden in het centrum van Harderwijk, aan de Donkerstraat 4. De parkeervoorzieningen zijn prima in Harderwijk. Het dichtstbijzijnde parkeerterrein is het Kloosterplein. Van de iets verder gelegen Houtwal Garage wordt wel gezegd dat het de mooiste garage van Nederland is. In deze garage, op het Kloosterplein en op parkeerterrein Westeinde kun je de eerste twee uur gratis parkeren. Wil je weten waar alle parkeerplaatsen zich bevinden, wat de faciliteiten en de kosten zijn? Klik dan op onderstaande knop voor een overzicht.

Invaliden

Kort parkeren voor in- en uitstappen kan met een invalidenparkeerkaart op de Smeepoortenbrink. Daarna kun je parkeren op het Kloosterplein.

Bereikbaarheid

Harderwijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het treinstation (tussen Amersfoort en Zwolle) bevindt zich op een afstand van vijftien minuten lopen van het Stadsmuseum. Maar er zijn ook voldoende busverbindingen vanaf het station naar de centrum. Het busvervoer in Harderwijk wordt verzorgd door Syntus en Connexxion. Op beide websites kun je de verschillende busroutes van en naar Harderwijk bekijken. Een treinreis kun je het best plannen aan de hand van de website www.9292ov.nl. Leuk weetje: het treinstation is recent helemaal vernieuwd.

Adres