Gratis 1-op-1 rondleidingen

voor Harderwijker zorgmedewerkers.

Normaal gesproken staan de deuren van het Stadsmuseum Harderwijk en het Marius van Dokkum Museum wagenwijd open om jong en oud te ontvangen. Vanwege de coronacrisis zijn de deuren van beide musea helaas tot nader order gesloten.

Maar wij zijn het Stádsmuseum, het museum van en voor de inwoners van Harderwijk en Hierden. Juist in deze zware en onzekere tijd willen wij van betekenis zijn voor díe Harderwijkers die zich onder moeilijke omstandigheden dag en nacht inzetten voor de medemens: onze zorgmedewerkers.

Daarom bieden we deze groep Harderwijkers 1-op-1 gratis rondleidingen aan. Een moment om even de zinnen te verzetten en te genieten van mooie dingen en boeiende verhalen.

De rondleidingen zijn alleen bedoeld voor zorgmedewerkers uit Harderwijk, die werken in St. Jansdal, de verpleeg- en verzorgingshuizen of elders in de zorg in onze stad.

Online kan een datum en tijdstip gereserveerd worden en kan gekozen worden voor een rondleiding door de vaste collectie van het Stadsmuseum, door de tentoonstelling Zomerse Streken of door het Marius van Dokkum Museum.

De rondleidingen duren ca. 60 minuten. Vanzelfsprekend houdt de rondleider de 1,5 meter afstand in acht en in de musea worden alle richtlijnen van het RIVM opgevolgd.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzend