Mei 2023 –  begin januari 2024

Alle gekheid op een stukje!

In 2023 bestaat het Marius van Dokkum Museum alweer 5 jaar. Dat gaat in heel Harderwijk op allerlei manieren gevierd worden.

En wie jarig is trakteert! Marius van Dokkum geeft de stad, haar inwoners en bezoekers een geweldige tentoonstelling cadeau, waarin humor vanzelfsprekend de hoofdrol speelt. Hij heeft zijn vriend en collega Jan van Haasteren uitgenodigd om in het jubileumjaar te exposeren in Stadsmuseum Harderwijk. Jan van Haasteren is wereldberoemd met zijn vrolijke puzzels en geeft in deze spetterende tentoonstelling een kijkje achter de schermen van zijn studio. “Alle gekheid op een stukje! 10 jaar Jan van Haasteren Studio” is vanaf mei 2023 tot begin januari 2024 te zien in Stadsmuseum Harderwijk.

Dat wil je toch niet missen?