Rondleidingen tentoonstelling CAREFUL

23 april – 15:00 uur & 19:30 uur

Op 23 april geeft conservator Sophie van Steenderen twee gratis rondleidingen door de tentoonstelling CAREFUL – Fotografie van Daniëlle van Zadelhoff.

Sophie van Steenderen is conservator van Stadsmuseum Harderwijk en stelde de tentoonstelling CAREFUL samen. Tijdens deze rondleiding neemt ze je op enerverende en interactieve wijze mee door het oeuvre van Daniëlle van Zadelhoff. Ze vertelt over de stijl en thematiek van Van Zadelhoff en plaatst de foto’s in een bredere (kunsthistorische) context. Ook licht Sophie toe welke keuzes zij heeft gemaakt voor de tentoonstelling. Samen zie je méér!

Maximaal 15 personen per rondleiding. Vol = Vol.

Inloop is 15 minuten voor aanvang van de rondleiding. De rondleiding duurt ca. 1 uur.

Let op! Voor het volgen van de gratis rondleiding moet een geldig toegangsbewijs worden getoond. Toegangsbewijzen hoeven niet gereserveerd te worden, deze kunnen op de dag van de rondleiding aan de kassa worden gekocht. Wij accepteren Museumkaarten en Vriendenloterij VIP-KAARTEN (1 persoon per kaart). Een regulier toegangsbewijs is 10,00 euro per persoon.

Reserveer je gratis ticket voor de rondleiding hier

Je gratis ticket reserveren voor de rondleiding doe je zo:

• Klik op de datum waarop de rondleiding plaatsvindt
  • Klik op de betreffende rondleiding
  • Voer het aantal tickets in
  • Voer je adresgegevens in en vink ‘akkoord met algemene voorwaarden’ aan
  • Kies volgende