Leer meer over Harderwijk als militaire stad na 1945 in het Stadsmuseum tijdens Veteranendag

22 juni 2024 – 11.30 – 15.00 uur

Op zaterdag 22 juni vindt in Harderwijk de Regionale Veteranendag Noord-West Veluwe plaats. Harderwijk heeft een lange geschiedenis als militaire stad. Daarover wordt verteld in de vaste presentatie van de stadsgeschiedenis in Stadsmuseum Harderwijk. Voor iedereen die ge√Įnteresseerd is in het militaire verleden van Harderwijk is op zaterdag 22 juni tussen 11.30 en 15.00 uur een museummedewerker aanwezig om belangstellenden te ontvangen en hen aan de hand van foto‚Äôs en objecten meer te vertellen over Harderwijk als militaire stad na 1945. Deze uitleg vindt plaats in het Museumcaf√© op de gratis toegankelijke begane grond. Loop dus gerust even binnen! Je bent van harte welkom.